Bavaria klar med 2 nye Cruiser modeller

Trine Søes billede
3.666665
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 3.7 (3 stemmer)

 

Floor Marine i Egå er klar med to nye spændende Bavaria cruisere på 36 og 40 fod til efteråret. De nyeste generationer af cruiser sejlbåde fra det tyske Bavaria værft er hurtigere, bedre indrettet og billigere. Berømte og anerkendte Farr Yacht Design står bagved Bavarias to nye spændende familiecruisere, der placerer sig i mellemklassen størrelsesmæssigt - en 36 og 40 fods båd. De to både udfylder det nu tidligere spænd mellem Bavaria 32 og 45 på Bavaris Cruiser serie.

 

File 831

Bavaria 40 Cruiser er udstyret med 2 ror

 

God indretning

Begge Cruiser både har store familievenlige cockpitter med faste borde. Hækken kan sænkes ned, således man har en fin badeplatform. I den store Bavaria 40 Cruiser er gashåndtag og motorinstrumenter beskyttet under et klapsæde til rorsmanden. Bavaria 40 Cruiser får tre rummelige sovekabiner.

File 830

Bavaria 36 Cruiser kommer som første udgave med tre sovekabiner, men senere på efteråret bliver det muligt at få en udgave med to sovekabiner og ekstra stuveplads. Begge udgaver er ligesom Bavarias andre modeller lyse og rummelige.

    File 828

File 829

Indretningen af Bavaria Cruiser 36 med enten 2 eller 3 kahytter ombord

Bavaria 36 Cruiser får et badeværelse, mens storesøsteren Bavaria Cruiser 40 får 2 badeværelser ombord.

Michael Floor fortæller, at de to nye Cruiser modeller især henvender sig til familier, og han forventer sig meget af de to nye modeller. Prismæssigt kan de to nye modeller sagtens være med. Prisen for Bavaria 36 Cruiser bliver 866.300 kroner og Bavaria 40 Cruiser kan erhverves for 1.144.000 kroner - leveret og med cruisingpakke.  Mere båd og kvalitet får man ikke til prisen. Det er en betingelse, hvis man vil sælge sejlbåde at efterleve købernes krav og ønsker, udtaler Bavaria forhandler og indehaver af Floor Marine, Michael Floor til Sejlnet.dk. Han håber med det to nye modeller at kunne imødekomme flere kunders ønsker og krav til Bavaria modellerne.

Vægt på gode sejleregenskaber

Det er ikke blot indretning, der er blevet lagt vægt på ved de to nye modeller - selvfølgelig er bådenes sejlegenskaber ligeledes i fokus. Bådene skulle yde god fart og hæj stabilitet. Forholdene mellem sejlareal og kølprocent er afbalanceret, så båden får en perfekt balance - der igen gør båden nemmere at styre. 36 Cruiser får et ror, mens storesøsteren Cruiser 40 udstyres med 2 ror.

De to Cruiser modeller præsenteres i Hiswa ved Amsterdan, Holland til den. 30 august, og efterfølgende kommer bådene også til Danmark, hvor de ville kun ses hos Floor Marine i Egå. Sejlnet.dk glæder sig til at kunne anmelde en af bådene, når de kommer til Danmark.

 

Data Bavaria 36 Cruiser

Længde 11,30m      Bredde: 3,67m

Dybgang: 1,95m

Vægt: 7.000 kg

Motor: Volvo Penta Saildrive D1-20 (Diesel)

Kahytter: 2-3

 

Data Bavaria 40 Cruiser

Længde: 12,25m     Bredde: 3,92m

Dybgang: 2,05m

Vægt: 8.680 kg

Motor: Volvo Penta Saildrive D1-30 (Diesel)

Kahytter: 3

Annonce