Beneteau, Bavaria og X-yachts klar til bådudstilling i Århus

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)
Danmark
56° 8' 20.2452" N, 10° 12' 54.2952" E

 

Imorgen går det løs i Århus, hvor årets flydende bådudstilling "Flydende fritid" starter i Marselisborg havn klokken 14.00. Over 100 både ligger klar i havnebassinnet, og på land venter maritimt udstyr og flere både. Kom og se både i alle størrelser og prisklasser - og oplev den unikke maritime stemning.

Flydende bådudstilling i Århus de næste 4 år

Udstillingschef i brancheforeningen Danboat, der i samarbejde med Sailing Århus står bag udstillingen, Hans Andersen, er sikker på, at den stort anlagte udstilling bliver en succes.

"Her kan man opleve alverdens sejl- og motorbåde og alt udstyr til søsport", fortæller Hans Andersen. Det næste fire år bliver Århus/Marselisborg havn hjemsted for den årlige flydende bådudstilling.

"Det er i den forbindelse en kæmpe fordel, at vi har valgt at lægge den store udendørsudstilling samme sted hvert år, sådan som det sker med alle store, internationale udstillinger. Det betyder, at publikum fra nær og fjern har lettere ved at finde den, ligesom der bliver en højere grad af genkendelighed", slutter Hans Andersen.

Bavariabådene er på plads

Bådforhandleren Floor Marine, der holder til i Egå Marina, har i alt 11 både med på udstillingen. Der er tale om både sejl- og motorbåde i prisspændet 550.000 kroner til 1,8 millioner kroner.

File 1161

Bavaria Cruiser 32 - læg mærke til hækken, der kan slås ned til badeplatform

Servicechef i Floor Marine, Peter Dalsgaard, er begejstret for, at den flydende udstilling nu er i Århus. "Det betyder naturligvis, at det er lettere for os at klargøre bådene lige op til udstillingens start og så bare sejle dem den korte strækning fra Egå Marina til Marselisborg Lystbådehavn", fortæller Peter Dalsgaard. Floor Marine, der er eneforhandler af Bavariabåde i Danmark, sælger altid både i forbindelse med udstillinger, og de glæder sig til at vise bådene frem. Mød Floor Marine og bavariabådene på bro 2.

Beneteaubåde klar til fremvisning

Risbjerg Marine er klar til at vise de franske Beneteaubåde frem i Århus. Risbjerg Marine blev i foråret officelt forhandler af Beneteau både i Danmark, og de glæder sig til at vise publikum de franske fristelser. Der præsenteres i alt 4 Beneteau både på messen, hvor du blandt kan se Beneteau First 35.

File 1155

Beneteau First 35 indenvendigt - lækkert lyst interiør

X-yachts byder på to spændende både

Danske og eksklusive X-yachts er ligeledes klar til at fremvise to modeller til udstilling. Der er tale om performance X-34 og cruising modellen X C-42. Nyd dansk design, når det er bedst.

File 1159

Her er vi ombord i X-34 - oplev den selv på udstillingen i Århus

Udover de nævnte bådforhandlere og både, byder udstillingen selvfølgelig på meget mere. Tag til århus og oplev udstillingen i weekenden.

Praktisk information

Åbningstider: Fredag 14-20, lørdag og søndag 10-18.

Aktiviteter: Der er demonstration af udstyr, afprøvning af både og havnerundfart.

Pris: Det koster 80 kr for voksne. Børn og unge u / 15 år, gratis under ledsagelse af en voksen.

Parkering: De mange pladser er gratis på havneområdet.

Annonce