En uge til starten går i Palby Fyn Cup 2011

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (2 stemmer)

 

Om præcis en uge går starten til Danmarks største kapsejlads - Palby Fyn Cup. Det er Bogense Sejlklub, der arrangerer kapsejladsen rundt om Fyn i samarbejde med Palby Marine og KDY. Kapsejladsen sejles som en distancekapsejlads rundt om Fyn. Det er muligt at deltage under målereglerne: DH, IRC og TEXEL, og der er tilmeldte både i alle tre måleregler. Der er skrivende stund 336 tilmeldte både i alle størrelser.

Første start går fra Bogense klokken 11.00 om fredagen, og de største både forventes at sendes afsted omkring klokken 14.00. Hvilken vej bådene skal rundt om Fyn, afgøres først på selve dagen.

File 599

Flot ser det ud når bådene går igennem Lillebælt

Bogense Havn summer af aktivitet

For familie og venner til de sejlende, er der masser af aktiviteter på havnen i Bogense. Blandt andet en hoppeborg for børn og masser af musik og underholdning. Der er også familie grillparty fredag aften, man skal dog lige huske at købe billetten på forhånd. Billetter kan købes i teltet på havnen.

Hjælp familie og venner

Det er også nemt at følge bådene rundt om den fynske ø - alle både kan i år leje en GPS tracker til 150 kroner. Det giver venner og familie en enestående mulighed for at følge din båd rundt. GPS trackeren skal dog bestilles på forhånd, og kan afhentes i Palbys telt på havnen.

File 3502

Lad familie og venner følge din sejlads rundt om fyn med en GPS tracker

Sejlnet er selvfølgelig med, når starten går i Danmarks største kapsejlads. Håber vi ses i Bogense på fredag - hvis ikke så kig forbi Sejlnet, der holder dig opdateret i billeder og tekst fra kapsejladsen.

 

Relaterede Sejlnet artikler

Palby Fyn Cup 2011

Trac trac tilbydes alle både ved Palby Fyn Cup

Tilmeldingerne til Palby Fyn Cup strømmer ind

 

Foto: Sejlnet.dk

Annonce