Floor Marine med nye lokaler og klar til Boat Show

Allan Lavridsens billede
4
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4 (2 stemmer)

Floor Marine A/S giver den nu gas inden sæsonen med helt nye udstillingslokaler på 2000 m² i Risskov og et flot udstillingsprogram på Boat Show 2013 i Fredericia. Her er Danmarkspremiere på den nye Bavaria Cruiser 33 og en præsentation af Dufour 36 Performance, der netop er kåret som European Yacht of the Year.

File 9079

Bavaria Cruiser 33 har Danmarkspremiere på Fredericia Boat Show

Der er god vind i sejlene igen, og her i Risskov er finanskrisen helt slut”, erklærer Michael Floor, Floor Marine A/S, der for få uger siden kastede anker i nye salgslokaler på Stokagervej 23 i Risskov, der er en nordlig forstad til Aarhus. Her er bådprogrammerne fra Bavaria og Dufour samlet under samme tag i en moderne udstillingshal.

Nu giver vi den fuld gas igen og lægger ud med at udstille syv sejlbåde på 29 til 46 fod fra Bavaria og Dufour på Boat Show 2013 i Fredericia”, fortæller Michael Floor. Disse både kan også ses efter udstillingen på Floor Marines permanente udstilling i Risskov, hvor Floor Marine udstiller endnu flere nye både fra Bavaria og Dufour samt et væld af gode brugte både.

Både tages i kommission

De nye og større lokaler betyder, at Floor Marine A/S nu også tager brugte både i kommission, der kan udstilles både enten på pladsen ved den nye udstillingshal i Risskov, eller sammen med de nye og brugte både fra Bavaria og Dufour i hallen.

Flot program på Boat Show

Den helt nye familiebåd Bavaria Cruiser 33 har danmarkpremiere på udstillingen i Fredericia, hvor Michael Floor også forventer stor interesse for den nye Dufour 36 Performance, der netop er hædret som European Yacht of the Year 2013 af en række europæiske bådmagasiner.

File 9080

Bavaria forventer, at B/One bliver en stor bådklasse i hele verden

Endelig kan man også se den nye, hurtige og spændende entype racer B/One, som Bavaria forventer, bliver verdens største kølbådsklasse i løbet af få år. Desuden kan man se motorbåden Bavaria 29 Sport og sejlbådene Bavaria Cruiser 36 og Dufour 335 Grand Large.

Annonce