Forliste danskere reddet - båden waverunner efterladt

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

 

Besætningen ombord på waverunner, der har været i problemer ud for New Foundlands kyst ved Canada, er reddet ombord på et canadisk fortøj. I mere end et døgn kæmpede skipper Henrik Elmer og hans to gaster Ole Nick og Kim Rasmussen med uvejret.

I lang tid kæmpede de tre øvede sejlere uden held med at komme over i handelsskib, der prøvede at komme dem til undsætning. Problemerne for den danske båd waverunner, der i mange år har lagt i Caribien, og var på vej hjem til Ishøj, begyndte, da en orkanagtig storm kom meget pludseligt. Det hele gik så stærkt, at besætningen ikke nåede at få sejlene ned, før de blev flået i stykker.

Dernæst mistede waverunner også motorkraften, og var overladt til havets nåde - der væltede båden om på siden. Det lykkedes dog besætningen at få rettet waverunner op igen. Men uden sejl og motorkraft er man ringe stillet i en storm.

Efter det mislykket bjærningsforsøg med handelsskibet, kom et bugserfartøj danskerne til hjælp, og de er nu på vej med byen St. John's på Canadas kyst. Båden Waverunner er efterladt i bølgerne, og det er uvist, hvad bådens skæbne bliver på nuværende tidspunkt.

 

 

 

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Allan Lavridsens billede

sikke et eventyr !!

Annonce