Hvor finder jeg brugte både til salg ? Bådannoncer på sejlbåde og motorbåde

Trine Søes billede
3.75
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 3.8 (8 stemmer)

 

Alle bådejere oplever at skulle købe og sælge både på et eller andet tidspunkt. Men hvilke muligheder har man, hvis man ikke ønsker at sælge eller købe sin båd igennem en bådforhandler? Internettet har åbnet et væld af nye muligheder, der er værd at bruge lidt tid på. Vi har set lidt nærmere på, hvilke muligheder du har.

Bådannoncer på nettet

Scanboat.com er et dansk ejet site, hvor man både kan sætte sin båd til salg og lede efter ny båd. Scanboat har den fordel, at den ikke kun har danske både, men både fra hele Europa. Det vil sige, at din bådannonce også bliver vist i andre lande - ligesom man kan søge efter både i andre lande.

File 4308

Nem og overskuelig måde at søge efter en ny brugt båd

Du kan vælge at få oplyst alle priser i eksempelvis danske kroner, så du nemt kan sammenligne priserne. Sitet er dog en anelse rodet i opsætningen, men dog ikke så det bliver forvirrende og ikke brugbart. Det er også nemt at sætte sin båd til salg på Scanboat.com.

Baadannoncer.dk er ligeledes et dansk site. Sitet er meget overskueligt, og det er hurtigt og enkelt at sætte sin båd til salg. Det er en fordel, at sitet ikke er plastret til af reklamer. Det er ligeledes nemt at bruge søgefunktionen, hvis man er på udgik efter en ny brugt båd. Da vi søgte, var der et blandet udvalg af både sejl- og motorbåde samt tilbehør.

File 4297

Det er nemt at søge efter brugte både hos baadannoncer.dk

Dog er der ikke så mange både i deres system til, at man har stort udvalg, hvis man kigger efter ny brugt båd. Det er klart et minus ved baadannoncer.dk.

Boatindex er et forholdsvist nyt dansk site, der ligesom Scanboat har annoncer fra hele Europa. Sitet er efter vores mening det mest overskuelige af de sites, vi har kigget på. Det er nemt at få et overblik over de både, der er til salg. Søgefunktionen og præsentationen af bådene på Boatindex er det, der gør sitet til vores favorit.

File 4309

Sitet er virkelig overskueligt

Hvis man ø nsker at sætte sin båd til salg, er det ligeledes ganske enkelt. Når du har opgivet bådmærke og model, har systemet allerede noget gemt data på båden - såsom længden, bredde, rigtype og produktionsland. Det slipper du for at indtaste.

Hvis man ønsker at søge efter både på et internationalt site, er theyachtmarket.com et kvalificeret bud. Sitet er på engelsk. De fleste både er dog lagt ind af forhandlere og ikke private bådejere. Til gengæld er det nemt at søge efter både, der er til salg. Du kan også vælge kunne at søge i et enkelt land - eksempelvis Danmark.

File 4310

Theyachtmarket er på engelsk, men overskuelig, og man kan vælge kun at søge efter både i Danmark

Internettet er din hjælper

Internettet gemmer selvfølgelig flere muligheder for at købe og sælge både. En ting er i hvert fald sikkert, det er nemmere at danne sig et overblik over prisniveau, bådmærker og udbuddet generelt. Alternativ skulle man jo køre eller ringe rundt til diverse bådforhandlere. Det er også en fordel at kunne søge udenfor Danmarks grænser - måske kan du gøre en bedre handel ved at tage til eksempelvis Sverige eller Tyskland. Du bør se internettet som en god hjælper, når du skal sælge eller købe båd.

 

Annonce