Ingen danske medaljer ved stævnet i Hyeres

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen

 

World Cup Stævnet i franske Hyeres sluttede desværre uden danske medaljer. Stævnet der er kendt for at have meget vind - så meget vind at tidligere års kapsejladser er blevet aflyste, skuffede rent vindmæssigt i år. Hele ugen har været præget af svage vindforhold, udskudte og aflyste kapsejladser i de forskellige klasser.

Idag fredag skulle finalerne afvikles i de forskellige olympiske klasser. De ti bedste besætninger i hver de olympiske bådklasser var på vandet i et afgørende medaljerace. Placeringerne tæller i dette medaljerace dobbelt i det samlede regnskab.

Danmark havde to både repræsenteret ved medaljeracet i 49er klassen. Allan Nørregaard og Peter Lang var fra starten bedst placeret i felten med en 3. plads inden dagens sejlads. Desværre rakte dagens resultater ikke til en dansk medalje. Makkerparret sluttede som nummer 8 og 6 i dagens sejladser, og ender på en samlet 5. plads ved World Cup stævnet. Allan og Peter var offer for et vindhul ved dagens sejlads - i det hele taget har vinden virkelig drillet sejlerne ved stævnet.

Den anden danske båd i finalefeltet med søskendeparret Emil og Simon Nielsen sluttede samlet som nummer 7.

Den næste måned for de danske 49ere står på farttræning hjemme i Danmark. I horisonten venter EM i Polen, hvor der er finale den 10. juli 2010 - inden da skulle 49er sejlerne gerne have pudset deres form af og få trænet intensiv kapsejlads.

 

Foto: Frank Eriksen / Sejlsport.dk

 

Annonce