Kom om bord på luksusyachten Voyager

Allan Lavridsens billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)
Danmark
55° 40' 59.772" N, 12° 35' 44.4012" E

Den 1. til 3. august 2013 lægger whiskyproducenten Johnnie Walkers luksusyacht Voyager til ved Amaliehaven i København. Her vil blive afholdt en række arrangementer med besøg af royale, politikere, erhvervsfolk og kendte kunstnere, og så får ti danske sejklubber helt ekstraordinært lov til at besøge båden til en storstilet sejlsportscharmeoffensiv med mingle party, whiskysmagning og canapeer.

Den 3. august kl. 14:00 og to en halv time frem kan ti sejlere fra ti sejlklubber komme ombord på Johnnie Walkers luksusyacht Voyager og få et eksklusivt indblik i whisky såvel som i Voyager. De tilsammen 100 sejlinteresserede fordelt på de ti klubber kommer til at få en stor oplevelse: Fantastisk live-jazz, lækker mad lavet af en af Danmarks absolut bedste kokke, og ikke mindst velsmagende whisky ombord på et smukt sejlskib i fantastiske omgivelser mellem den kongelige families bopæl og Operahuset.

Tilbuddet gælder alle sejlklubber, og der er først til mølle. Det eneste sejlklubberne skal gøre er at sende en mail til rk@integral.dk med en liste med de ti navne og e-mails på dem, så får de et svar med det samme, om de er med. På grund af lovgivningen skal alle deltagere være fyldt 18 år.

Program for sejlklubbernes besøg på Voyager

14:00 Ankomst på soldækket

14:15 Velkomst

14:20 Whiskyambassadør Tom Jones fortæller historien om Voyager og viser rundt på yachten

15:00 Smagninger af Johnnie Walker Blue Label med Tom Jones samt besøg under dæk. Hertil lækre canapeer lavet af Rasmus Kofoed fra Geranium, der er en restaurant med to Michelin-stjerner og som er at finde på listen over verdens 50 bedste restauranter

16:30 Tak for i dag - gæsterne modtager en goodie bag.

Information om Voyager

• Længde: 57.00 m / 187 fod

• Bredde: 10,00 m / 32 fod og 9 tommer

• Dybgang: 3,60 m / 11 fod og 9 tommer

• Byggeår: 2009

• Bådbygger: Aegean Yacht

• Tophastighed: 12 knob

• Cruisehastighed​​: 10 knob

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
HOs billede

Jeg deltager gerne 3. august

Annonce