Middelalder skib lægger til ved Kalø

Allan Lavridsens billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (3 stemmer)
Danmark
56° 16' 27.9444" N, 10° 28' 2.2872" E

Et spektakulært syn opleves, når et rekonstrueret middelalderskib lægger til i Kalø Vig i anledning af Kalø Slots 700 år. Kalø Vig får i weekenden d. 2. til 4. august 2013 besøg af et stort, rekonstrueret middelalderskib, der er sejlet fra sin hjemstavn ved Middelaldercentret på Falster over Sjælland og til Kalø. Skibet tager turen i anledning af, at Kalø Slot fylder 700 år.

Idéen om at sejle fra Falster til Kalø i anledning af Kaløs jubilæum er fostret i samarbejde mellem Middelaldercentret på Falster og sekretariatet for fejringen af Kalø Slots 700 år. Det er meningen, at skibet kan fungere som platform for formidling af begivenhederne i 1313, der ledte op til byggeriet af Kalø Slot. Bl.a. vil forskellige eksperter vil træde om bord på skibet.

Det spændende skib vil kunne ses og besøges ved Kalø og skibets besætning vil stå klar til at fortælle om sejlads i middelalderen. Samtidig vil Nationalpark Mols Bjerges sommerguider vil stå til rådighed for videbegærlige besøgende ved Kalø, der ønsker at vide mere om middelalderens Kalø og om naturen i området.

På land vil der i samme weekend være mulighed for at se rigtig mange smukke heste, når hestesportens maratonløb, Molsridtet, kan opleves.

Læs mere om begivenhederne ved Kalø på www.kaloslot700.dk

Annonce