Ny bådmesse i Nordjylland - Bådmesse Nord

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen
Danmark
56° 48' 15.5304" N, 9° 29' 58.11" E

En helt ny bådmesse slår dørene op den 14. maj 2011 i Nordjylland - Bådmesse Nord. Bådudstillingen bliver afholdt i Messecenter Aars. Danmark er efterhånden ved at være godt dækket med bådmesse, idet vi har Boat Show i Fredericia, Både i Bella og Flydende Fritid i Marselisborg Havn. Det bliver spændende at se, om den første nordjydske bådmesse bliver en succes.

Lange rejsetider for nordjyder til bådmesserne

Medarrangør af messen Ole Brix fra Thisted Marine udtaler: "Idéen om at afholde en bådmesse i Nordjylland er en efterhånden gammel tanke, som vi nu forsøger at realisere. Der har eksisteret bådmesse i Fredericia ”næsten altid”. Men i det nordjyske med Limfjorden, som det største indenlandske farvand, har vi ikke haft noget tilsvarende før nu. Min tanke er, at rigtig mange vil være interesseret i at besøge en messe placeret i det nordjyske. Specielt set i lyset af den noget lange rejsetid til udstillingerne i Fredericia og i København”.

Vil ikke kopiere de andre bådudstillinger

"Det har altid været specielt, at vi er omgivet af vand, men vi har aldrig haft kræfterne og stedet til at gennemføre en rigtig indendørs Bådmesse i Nordjylland. Der er ingen tanke om at kopiere andre udstillinger. Det som er vigtigt er at vise et udsnit af specielt små og mellemstore både, som er typiske for det man ser i havnene i de indre fjorde. Alle typer er selvfølgelig velkommen, men det er typisk kabine både, mindre sejlbåde, trolling-både og joller, der har været i tankerne som de primære bådtyper", slutter Ole Brix.

Bådudstillingen i Aars vil selvfølgelig også byde på udstyr og tilbehør til både. Bådmesse Nord afvikles i Aars i weekenderne 14.-15.maj og 20.-22. maj 2011.

 

Foto: Sejlnet.dk

Annonce