Nye detaljer om Bavaria Vision 46

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Det har allerede tidligere været offentliggjort, at Bavaria er igang med et redesign af deres Vision serie. Vision serien er kendetegnet ved at være mere luksiøs end Bavarias Cruiser serie. Bavaria har allerede annonceret, at Bavaria Vision 46 vil have verdenspræmiere på bådudstillingen i Düsseldorf til januar 2012. Bavaria har udviklet den nye Vision Serie sammen med Farr Yacht Design og Design Unlimited. Design Unlimited har hyret den engelsk Mark Tucker, der før har arbejde for Hanse både koncernen.

To eller tre kahytter ombord

De første detaljer omkring Bavaria Vision 46's indretningen er nu blevet afsløret - udgaven vil kunne fås med to eller tre kahytter. Der kan vælges om man vil have et eller to badeværelser ombord - begge med brusebad. Udformning af båden interiør er foregået i tæt samarbejde med kunder fra hele Europa, fortæller Bavarias produktchef Daniel Kohl. Han supplerer med; At kunder både fra Syd- og Nordeuropa vil blive imponeret over det nye design.

File 4519

Bavaria Vision 46 skal vises frem for publikum til januar i Düsseldorf

Tre fokusområder i designet

Bavaria dyrker tre forskellige fokusområdet i det nye design; Elegance, komfort og lethåndtering. Med de tre fokusområder håber Bavaria at ramme et bredt kundesegment, hvor selv de mest krævende kunder vil være tilfredse. For Bavaria Vision 46, satte vi os for at kombinere rene moderne linjer med en atmosfære af varm elegance for at skabe et indbydende og levende interiør. Den store plads under dæk gav os fleksibilitet til at inkorporere både intime- og fællesarealer, og de ​​store vinduer gav os mulighed for at udtænke en salon, der danner et fælles område for afslapning og underholdning, udtaler Mark Tucker, der er leder af designteamet. Bavaria har desværre endnu ikke offentliggjort nogle indretningstegninger for under dæk.

Udfra de tegninger Bavaria har offentliggjort kan man dog se, at Bavaria Vision 46 får et stort cockpit, og at nedgangen til kahytten bliver i styrbord siden. Båden får en stor badeplatform i hækken.

Bavaria både forhandles i Danmark af Floor Marine.

Relaterede Sejlnet artikler

Bavaria Vision Serien redesignes af Farr

Bavaria klar med 2 nye Cruiser modeller

Annonce