Nyhed fra Dufour Yachts - Dufour 36 Performance

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (2 stemmer)

Dufour Yachts pusler med nyheder - designer Umberto Felci fortæller på Dufour 36 Performance bloggside, at den nye 36 fod sejlbåd vil blive starten på en ny tid for Dufours Performance serie. Tendens er i dag, at sejlbåde er hurtige tursejlere, men Umberto Felci pointerer, at Dufour 36 Performance vil blive hurtigere, stivere og en mere komfortabel sejlbåd.

File 4606

Designer Umberto Felci

Hydrodynamisk forskning

Dufour 36 Performance vil få et skrog, der er udviklet på baggrund af resultater fra hydrodynamiske forskning. Det vil sige, at skroget er designet således, at det har mindre modstand gennem vandet, men som samtidigt giver stabilitet. Det bevirker, at båden sejler hurtigere gennem vandet. Båden vil få allround sejlegenskaber. Som man kan se på tegningen, er der lagt op til, at båden får 2 rat ombord.

Under dæk er der også nyheder at spore. Nøgleordene er, at båden skal være enkel at bruge og holde. Indretningen skal være funktionel og effektiv, og der bruges materialer af træ og hvide flader. Der er desværre endnu ikke sluppet nogle tegninger over indretningen ud, så vi må stole på designerens ord.

Hvornår Dufour 36 Performance forventes i handlen vides ikke.

Annonce