Nyt multiinstrument - B&G Triton T41

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Det er in at lancere nye multiinstrumenter til både. Større skærm, stærkere farve, lavere strøm forbrug og billigere pris - det er en opskrift alle sejlere kan forstå. En opskrift flere producenter er i gang med at følge. Vi har i år set nye multiinstrumenter fra blandt andet Raymarine og Garmin - og nu er B&G (Mærke under Navico) også med på noderne og kommer et nyt multiinstrument.

Større display

B&Gs nye Triton T41 Display har 4,1 tommers display, hvor Raymarines "kun" har 4 tommer. Opløsningen på den VGA-LED skærm er på 320 x 240 pixels. B&G oplyser, at deres instrument trækker under 50 mA uden lys og 150 mA med lys. Til sammenligning oplyser Raymarine, at deres instrumenter trækker 132 mA. B&G har limet glasset på LCD displayet, så displayet undgår at blive dugget på indersiden - instrumentet er selvfølgelig vandtæt. Multiinstrumentet taler med bådens øvrige instrumenter via NMEA 2000.

File 4641

Mulitiinstrumentet fås også med en fjernbetjening

Styr det hele med en fjernbetjening

En fjernbetjening til multiinstrumentet gør det nemt og enkelt at foretage justeringer undervejs - helt oplagt er det at foretage kursændring via bådens autopilot, der selvfølgelig er koblet til mulitinstrumentet. Fjernbetjeningen er 11 cm lang, 6 cm bred og 1,7 cm tyk - og er naturligvis vandtæt.

Multiinstrumentet forventes i handel fra januar 2012, og den danske pris er endnu ukendt. Prisen i amerikanske dollars er 599$ for multiinstrumentet og 299$ for fjernbetjeningen.

Relaterede Sejlnet artikler

Raymarine nyheder: Autopilot & multiinstrument

Annonce