På fredag åbner Både i Bella

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (2 stemmer)

På fredag slår Bella Center i København dørene op til årets første bådudstilling. Gå på opdagelse mellem nye bådmodeller, motorer, udstyr og underholdende aktiviteter. Det vil også være muligt at finde inspiration til den kommende sæsons mange sejlture, idet mange turistforeninger og havne udstiller.

Kom og oplev en ægte langturssejler

Den verdenskendte langturssejler Jimmy Cornell har tilbagelagt over 200.000 sømil igennem sine mere end 38 år på vandet og skrevet flere end 20 bøger om sejlads på de syv verdenshave. Søndag den 26. februar holder han foredrag i Bella Center.

File 6118

Jimmy Cornell holder foredrag på Både i Bella

Jimmy Cornell har sejlet jorden rundt flere gange, og han har desuden sejlet ved Antarktis i syd og Alaska i nord. De mest kendte af hans bøger er World Cruising Routes samt World Cruising Handbook, som begge er at finde i langtursejlerbåde verden over.

Carbon3 er klar til at fortælle om 1. sæson

Det er også muligt at møde holdet bag Danmarks hurtigste båd - Carbon3. Carbon3 holdet finder du i Hal C4. Der de har indrettet et stort lounge område, hvor de glæder sig til at tage imod udstillingens gæster og fortælle meget mere om Carbon3 og deres første sæson.

File 4671

Du kan møde holdet bag Carbon3 på Både i Bella

Kåring af årets havn

Lørdag den 25. februar kan du opleve Bubber fortælle om livet som fritidssejler. Det foregår på den store scene i Hal H kl. 13.00. Indlægget afsluttes med kåring af Årets Havn 2011 som er en tilbagevendende begivenhed arrangeret af Danske Tursejlere.

File 5223

Hvilken havn bliver årets havn?

Det er 4. gang, at Danske Tursejlere kårer Årets Havn. Tidligere er titlen gået til Reersø Havn, Bogense Marina og Dyvig Havn.

Gode råd om sikkerhed til søs

Få råd og vejledning i, hvordan du sikrer dig på havet. Du kan få efterset din redningsvest, eller se hvordan du selv tjekker, om din redningsvest virker. Det foregår hos hos Søfartsstyrelsen på stand H-007C.

File 260

Få tjekket redningsvesten

Flere nye bådmodeller

Der bliver også en del nye både, der bliver præsenteret i Danmark for første gang. Hanse 385 fremvises for første gang på SYC Dragørs stand. Danske X-yachts har Xp 38 med som deres store nyhed. Xp-38 blev lanceret i august 2011, og båden er en perfermance-cruiser.

Risbjerg har flere nyheder på deres stand; Beneteau Oceanis 45 og Beneteau Sense 48. Beneteau Oceanis 45 er kåret til European Yacht of the Year 2012.

File 5893

Beneteau Oceanis 45

Der udstilles selvfølgelig også masser af andre kendte bådmærker og modeller.

Åbningstider og entré

Både i Bella 2012 byder indenfor i Bella Center fra fredag den 24. februar til søndag den 26. februar, og igen fra torsdag den 1. marts til søndag den 4. marts. Der er åben fra 10.00-18.00 på alle dage. Bemærk, at der i år ikke er åbent på hverdagene mandag til onsdag.

Voksne kr. 90,-

Børn (4-12 år) kr. 45,-

Familierabat (2 voksne + 1 barn) kr. 190,-

Familierabat (2 voksne + 2 børn) kr. 210,-

Annonce