Palby Fyn Cup 2011

Trine Søes billede
4
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4 (4 stemmer)
Danmark
55° 34' 0.48" N, 10° 4' 44.5188" E

Der er lidt over en måned til at første startskud lyder i Danmarks største kapsejlads Palby Fyn Cup. Kapsejladsen afholdes af Bogense Sejlklub i samarbejde med KDY, og der er start udfor Bogense Marina. Kapsejladsen sejles som en distancekapsejlads rundt om Fyn. Det er muligt at deltage under målereglerne: DH, IRC og TEXEL. Sidste år var over 2000 sejlere samlet til en kapsejlads, der både bød på solskin, torden og frisk vind.

File 650

Billede fra sidste års Palby Cup - her taget ved Strib Fyr i Lillebælt

Kapsejladsen starter med omvendt start - det vil sige, at de mindste både starter først, hvilket giver en mere spændende og udfordrende sejlads for alle deltagende både. Omsejlingsretningen rundt om Fyn afhænger af vejrmeldingen og bliver først oplyst på skippermødet.

Sjove konkurrencer

Kan du lide konkurrencer, har du flere muligheder for at vinde en fin præmie. Er du deltagende i kapsejladsen, og kan du gætte din omsejlingstid, kan du vinde en præmie. Du skal blot henvende dig i Palby Marines store telt på Bogense Marina inden start.

Er du ikke så skarp til tidsgætteri, har du mulighed for at knipse dig til en god præmie. Igen i år afholdes der en fotokonkurrence, hvor man kan indsende sit bedste billede. Så husk at tage dit kamera med rundt. De 3 bedste billeder præmieres med en Cobb grill - perfekt til at have med ombord.

File 945

Du kan vinde en Cobb grill ved at tage det bedste billede under Palby Fyn Cup 2011

Tilmelding

Har du mod på at deltage i Danmarks største kapsejlads, skal du tilmelde dig inden den 13. maj 2011. På nuværende tidspunkt har 143 både allerede tilmeldt sig kapsejladsen. Tilmelding foregår via Palby Fyn Cups hjemmeside, hvor du også kan finde yderligere oplysninger om kapsejladsen.

File 619

143 både har allerede tilmeldt sig kapsejladsen rundt om Fyn

Relaterede Sejlnet artikler

Trac Trac tilbydes alle både ved Palby Fyn Cup

Video fra Palby Fyn Cup

Palby Fyn Cup i Fotos

Palby Fyn Cup 2010 - med god vind

 

Foto: Sejlnet.dk

Annonce