Palby Fyn Cup - bådene er i Lillebælt

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (4 stemmer)
Danmark
55° 17' 26.8584" N, 9° 47' 29.634" E

 

De deltagende både i Palby Fyn Cup er nu godt på vej ned igennem Lillebælt. Bådene mangler ikke vind - det blæser et sted mellem 10-15 sekundmeter. Der er hvide toppe på bølgerne. Vejret byder på en blandning mellem sol, skyer og regn. Indtil videre er 4 både udgået med materiel skade. De fleste udgående både har fået ødelagt sejlene.

File 3648

Her er flere af de deltagende både på vej ud til start

Kamp om at få bedste start

Om det var det hårde vejr, der ikke havde fået 58 både til at starte, vides ikke. I alt var 347 både tilmeldt til kapsejladsen rundt om Fyn. Men det var ikke alle både, der valgte at stille til start. Starten var dog også udfordrende for de fleste både. Der var kamp om start ved læ startmærke, hvor flere både kappes om at få den bedste start. Nogle både fik en så hurtig start, at de tyvstartede. Men alle både blev trods alt sendt godt afsted.

File 3628

Heldigivs stillede de fleste både til start

GPS tracking gør det nemt at være tilskuer

Flere både har i år valgt at leje en GPS tracker, hvilket gør det muligt at følge bådene mere nøjagtigt på deres tur rundt om Fyn. Dejligt nemt for familie og venner at følge bådene rundt. Det er TracTrac, der står for servicen, og du kan følge med her.

File 3663

Se billeder fra kapsejladsen

Sejlnet opdaterer løbende fra Palby Fyn Cup. Vi har taget en lang række billeder, som du kan se i vores Palby Fyn Cup 2011 Galleri. Galleriet opdateres løbende med nye billeder.

Foto: Sejlnet.dk

Annonce