Politiet måtte hente fuld sejler i land

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen
Danmark
56° 33' 58.0644" N, 8° 17' 48.6672" E

En sejler havde indtaget lidt for mange våde varer, og i kombination med sejlads var det ikke en god cocktail. I weekenden måtte politiet med hjælp fra redningsstationen i Lemvig til søs, hvor de hentede en meget fuld sejler i land.

Politet fik en anmeldelse ved 15-tiden lørdag eftermiddag, hvor en sejler ikke kunne styre sin båd lige ud for Lemvig Marina. Båd gik på grund flerre gange for den påvirket fører af båden, og da politet kom ombord i den fulde sejlers båd, viste en alkoholtester også, at manden var påvirket af spiritus.”Han blev efterfølgende anholdt og taget med ind på stationen for at afgive en blodprøve,” fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Irwin Christensen.Uklar lovgivning om spiritussejlads

Manden er nu blevet sigtet for overtrædelse af Søloven for at sejle i spirituspåvirket tilstand.Modsat bilister, så er reglerne for sejlere ikke helt så klare. Det er mere end konkret vurdering, men her mener vi, at sejleren har været for beruset til at sejle. Men nu afventer vi resultatet af blodprøven,” udtaler Irwin Christensen.

Annonce