Sejlerbogen - perfekt opslagsbog til alle sejlere

Trine Søes billede
4.5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4.5 (2 stemmer)

Ny praktisk opslagsbog til alle slags sejlere - det er hvad Sejlerbogen er. Sejlerbogen er netop udkommet, og den er skrevet af Magne Klann og Øyvind Bordal. Sejlerbogen er blevet til over en årrække, og er oprindelig udviklet i samarbejde med Norges Seilforbund - den norske søsterorganisation til Dansk Sejlunion. Sejlerbogen er på 336 sider, og der er lagt vægt på at fremstille sejlads enkelt og tilgængeligt - og med fokus på det lystbetonede.

Bogen er tilpasset danske sejlere

Fotograf og medforfatter er Magne Klann, som har flere maritime bøger på samvittigheden fra tidligere. Bogen udkom i en norsk version i foråret, og den er allerede blevet det dominerende værk på sit felt i Norge. Den danske version er ikke kun oversat - hele teksten er redigeret med tanke på danske forhold, og en del af fotomaterialet er også udskiftet. Meget af pointen er, at bogen skal henvende sig til danske sejlere, og referere til en genkendelig dansk virkelighed. Det er der ikke nogen anden, bredt orienteret bog på markedet, der gør i dag, fortæller Øyvind Bordal.

File 5292

Den norske og den danske udgave af Sejlerbogen

Inddelt i 4 sektioner

Sejlerbogen indeholder fire sektioner, fortæller forfatteren, der udgiver bogen på eget forlag – Blue Ocean Media. Begyndere, kølbådsejlere, jollesejlere og kapsejlere har fået hver sin sektion. Den store gruppe af kølbådssejlere med hovedfokus på tursejlads har dog fået rigtig meget plads, og hvor er det dejligt at se. Teksterne er letlæselig, og der er mange billeder, der illustrerer situationen og inspirerer læseren.

File 5368

Der er mange flotte billeder i Sejlerbogen

Det har været et mål at ende op med en bog, der er ordentlig til tursejlerne. Tursejlerne er den største gruppe sejlere, vi har - og der er ikke ret meget litteratur på markedet til dem. Forfatterne har dog afsat plads til hele spektret, så bogen kan bruges af alle slags sejlere. Øyvind Bordal udtaler; Man kan sagtens starte fra nul med den her bog, og i den anden ende kan selv erfarne og dygtige kapsejlere finde udfordringer. Alt i alt mente vi det var på tide med en stor, samlende bog som går hele vejen fra begynder til ekspert, og hvor der virkelig er gjort noget ud af foto, illustrationer og layout.

File 5371

Mange forskellige emner bliver behandlet i Sejlerbogen - og den kan bruges af båden begynder og ekspert

Sejlerbogen kan bestilles på www.sejlerbogen.dk og den koster 399 kroner.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Skipper Benjamin Götkes billede

Super super super fed bog!
Den er helt fantastisk og man kan slet ikke lægge den fra sig igen! Smile Fantastisk som lille "ekstra" julegave Smile

HOs billede

Super flotte røde negle Smile)

Sanne Larsens billede

Jeg fik bogen i julegave, og jeg vil sige fantastisk bog. Mange gode tips, tricks, grundviden - helt igennem en god opslagsbog.

Annonce