Spændende nyhed - Bavaria B/one

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

En sejlbåd på kun 23 fod med mulighed for overnatning ombord for 4 personer - det lyder lidt vildt. Det er de nye tanker bag et nyt spændende Bavaria bådprojekt. Motivet skulle være at ramme de unge sejlere, og få dem til at købe en sejlbåd i en håndterbar størrelse til en pris, der er overkommelig. B/One bliver navnet for den nye bådmodel fra Bavaria. Modellen er tegnet af Farr - ligesom mange af Bavarias andre modeller. B/One får jollelignende sejleregenskaber, mens der underdæk blandt er fokuseret på, at man skal kun stå op ubesværet.

File 5664

Bavaria kalder B/One en krydsning mellem en jolle og en sejlbåd

Mulighed for tilkøb af ekstraudstyr

B/one kan nemt trailes og vejer kun 1020 kilo. Det er tiltænkt, at B/One både skal være en kapsejladsbåd og en tursejlerbåd. Der er derfor også gjort klar til, at man kan købe ekstraudstyr, såsom kemisk toilet, så komforten ombord får et nøk opad, hvis man ønsker dette. I cockpittet kan der sidde helt op til 7 personer. Det er ligeledes muligt at købe et telt til cockpittet.

File 5665

Bavaria B/One

Fra cockpittet er der nedgang til kahytten underdæk. I forpiggen er der en dæksluge, således at man kan få frisk luft og dagslys ind. Man har også mulighed for selv at vælge materialer og farver til madrasserne under dæk, hvis man ønsker at sætte sit personlige præg på B/One.

Pris

Prismæssigt koster Bavaria B/one cirka 212.750 kroner inklusiv moms. Det gør også bådmodellen attraktiv for blandt andet sejlerskoler og maritime efterskoler. Det er planen, at modellen allerede kommer i handlen til april 2012.

Data B/One

Længde: 7.00 meter

Bredde: 2.49 meter

Dybdegang: 1,60 meter (Sænkekøl)

Deplacement: 1.020 kg

Sovepladser: 4

Relaterede Sejlnet artikler

Nye detaljer om Bavaria Vision 46

Bavaria Vision serien redesignes af Farr

Bavaria klar med 2 nye cruiser modeller

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Mikkel Martins billede

interessant nicheglidning Smile

Annonce