Video: Vær med til at fotografere sejlernes Danmark

Allan Lavridsens billede
4.666665
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4.7 (6 stemmer)

Danmark er en dejligt sejlerland, det kan vist alle danske sejlere skrive under på. Danmark byder på mange lækre havne og kyststrækninger. Netop nu oplever man en masse sejlere gæste andre havne end deres faste hjemhavn. Ville det ikke være rart at kunne se nogle billeder eller video af havnen eller området, inden man ankommer? Det synes vi - og med Sejlnets gallerifunktion kan du være med til at geotagge billder og video fra vores sejler Danmark. Da alle foto og video indeholder en længde/breddegrad, kan vi vise og sortere media filerne alt efter, hvor du befinder dig.

Hvordan gør man?

Det er faktisk supernemt, og ikke spor besværligt. Du skal være logget på Sejlnet for at kunne oploade et billede eller en video til galleriet - har du ikke allerede en profil, kan du oprette en profil ganske gratis her.

[swf file="https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/sejlnet.video/sites/default/files/videos/converted/uploadbilledesejlnet.flv"]

Så nemt er det at uploade og geotagge

Hvad kan du bruge galleriet til?

Når galleriet er fyldt op med masser af billeder og video, vil vi inkludere dem på kortene over havne, begivenheder etc. På den måde bliver det nemt og overskueligt at besøge et område eller havn, inden man rent faktisk ankommer. Galleriet kan også bruges til turinspiration, hvor man kan planlægge sin sommerferie i de mørke vintermåneder. Men måske man også bare er nysgerrig på, hvordan der ser ud i et givent sted i Danmark?

File 4227

Sejlernes Danmarkskort skulle gerne blive udfyldt med en masse billeder og video

Oplev eksempelvis Trines billede af Gåbense havn eller videoen af turen igennem Bøgestrømmen. Vi håber at kunne fylde Danmarkskortet op til glæde for fremtidens gode sejleroplevelser, og ikke mindst håber vi, du vil være med til at bidrage til sejlernes Danmarkskort.

Vi håber, du vil dele denne idé med dine fotointeresserede sejlervenner via email, facebook og links - jo flere billeder og videoer, jo sjovere er det at gå på opdagelse i Sejlnets Galleri.

Annonce