Havari

Rene Hornshøjs billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Beskrivelse:

Efter en dejlig sejltur fra Haderslev til Assens for at se på gamle gamle træskibe, ja så oplevede vi for første gang at motoren ikke ville spille med da vi skulle anduve Assens, vinden var lige i snotten og med den trafik og lidt vind, var det at krydse ind sidste mulighed. Motoren hylede som en arrig hund hver gang jeg startede den, pis nul kølevand, ned at tjekke Yanmaren, alt så ok ud, løsnede for vand indtags slange, der var masser af vand, tja så kan det kun være impeller, som på min model sider ind mod motoren drevet af en kilrem, op på dækket igen og se om fruen kom klar med storen og de 8 taller hun var blevet sat til at sejle.
Alt under kontrol der, hun havde vinket efter en Lm24 som flux kom os til undsætning, snor i begge både og så stille og rolig i havn, folk på vandet er bare mere hjælpsomme!!!
En stor tak til René og hans LM 24 fra Sønderballe bådlaug.
Fejlbeskrivelse af problem. da jeg havde fået detmonteret pumpehus så impelleren fin ud (den var jo også ny og sat i med fedt) men da jeg ville tage den ud kom gummiet med dog UDEN at stiften der for det hele til at dreje rund fulgte med, impelleren var simpelthen ikke vulkaniseret rigtig på, monterer den reserve jeg altid har med og Donna var klar igen.
Morale.: selv om det er nyt, kan det gå itu, hav altid lidt reservedele med.

Placering:

Danmark
55° 16' 25.806" N, 9° 53' 9.5244" E

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
poul180963s billede

Oplevede præsis det samme med min gamle båd i forsommeren impellar på kun 6 måneder havde løsnet sig fra centerring - godt at I kom fint i havn

Annonce