Københavns & Køge Bugt Sejlerskole

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen
Telefon: 
20 29 15 10
Lautrupskaj
København Ø 2100
Danmark
55° 42' 45.4212" N, 12° 35' 18.3912" E
Detaljer: 

Københavns Sejlerskole og Køge Bugt Sejlerskole er Danmarks ældste og største private sejlerskole. Vi har været på banen i 30 år, og tilbyder igen i år kommende og nuværende sejlere intensive kurser. Vores opskrift er dynamisk, målrettet og aktiv indlæring med professionelle undervisere.

På skolen har vi den holdning, at næsten alle kan lære at sejle og navigere og at det ikke nødvendigvis behøver at tage oceaner af tid. Næsten alle vores kurser er derfor intensive kurser. Hvert år underviser vi flere hundrede elever, og det er vores erfaring at intensiv og målrettet undervisning, givet af professionelle instruktører, kombineret med elevernes indlæringslyst, og meget små kursushold, hvor der er tid til den enkelte elev, hurtigt bringer de ønskede resultater frem.

Og uanset hvilket kursus du melder dig til, kan du altid være helt sikker på at få en veloplagt og effektiv undervisning, samt en god service fra først til sidst. Som udbyder af sejlads og navigationsundervisning arbejder vi sammen med Svendborg Sejlerskole og Politiken og udgør her tilsammen, Politikens Ship O`høj sejlerskoler.

Annonce