Nordship Yachts

Trine Søes billede
4
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4 (1 stemme)
Telefon: 
75 55 91 55
Fabriksvej 5
Lunderskov 6640
Danmark
55° 29' 21.8364" N, 9° 17' 42.2664" E
Detaljer: 

Gennem mere end et kvart århundrede har Nordship Yachts ApS bygget både af høj kvalitet, for sejlere som værdsætter velsejlende cruising sejlbåde.
For tyve år siden begyndte værftet at udvikle dæksalon sejlbåde, og succesen medførte, at de sidste ti år har produktion og udvikling udelukkende været koncentreret om dæksalon sejlbåde.

Ideen bag Nordship dæksalon konceptet er en cruising sejlbåd, som er letsejlende for to personer både med sejl såvel som med motor samt under havnemanøvrer. Cockpittet er indrettet, så rorsmanden har nem adgang til alle funktioner fra styrestanden.

En stor del af tiden tilbringes om læ, når man ligger i havn, for anker eller når man sejler i dårligt vejr. Nordship's dæksalon med indvendig styrestand tilbyder panoramaudsigt horisonten rundt, der kombineret med den åbne apteringsindretning giver en ægte følelse af rummelighed. Kort sagt er Nordship's filosofi at bygge cruising sejlbåde med høj trivsel og komfort, så man har lyst til at sejle og nyde længere ophold ombord på båden.

Annonce