Proteus RIBs

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen
Telefon: 
97 91 21 11
Tandrupvej 5
Thisted 7700
Danmark
57° 0' 8.0244" N, 8° 34' 28.6248" E
Detaljer: 

Proteus er ny på det danske marked, men bygger på mange års erfaring fra design og fabrikation af kvalitetsbåde. Alle vores modeller er designet for optimal fart og sødygtighed.

Vi bygger vores både efter stolte traditioner hvor bl.a. håndlimning og de bedste materialer er en naturlig del af produktionen. Løbende og krævende tests sikrer at vores strenge krav til kvalitet og finish efterleves – for hver enkelt båd. Derfor er vi også trygge ved at yde fem års garanti på skrog og skrogsamlinger.

Navnet Proteus stammer fra den græske mytologi, hvor han var en havgud – Poseidons søn. Han vogtede over havets sæler, og havde evnen til at forvandle sig til forskellige skabninger, og tilpasse sig omgivelserne. På samme måde tilbyder Proteus RIBs dig også mulighed for at skræddersy din RIB, så den passer til dine behov. Størrelse, konsoltype, farverkombinationer, materialer og tilbehør er blot nogle af de elementer som du kan tilpasse.

Vi er overbeviste om, at du i vores program kan finde netop den båd som passer til dine ønsker og behov – og dette uanset om der er tale søndagssejleren, eller den krævende dykkerklub, som har brug for en hårdfør RIB.

Annonce