Winner optimist

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen
Telefon: 
62 61 93 03
Krogsbjergvej 6
Fåborg 5600
Danmark
55° 6' 50.13" N, 10° 13' 4.2096" E
Detaljer: 

Grundlaget for det gode håndværk Winner Optimist stadig praktiserer i dag, blev startet i 60’erne.

Firmaet begyndte i 1965, som Winner Boats, efter beslutning fra Henning Wind om at slutte samarbejdet med sin daværende partner, for at koncentrere sig fuldt omkring produktionen og udviklingen af enestående optimister og europajoller i en høj kvalitet af glasfiber.

Desværre udbrød der brand i den originale fabrik på Fåborg havn, og som konsekvens blev hele produktionen flyttet til helt nye lokaler på Krogsbjergvej, hvor vi er den dag i dag.

Gennem årene er fabrikken udvidet flere gange: Kontorlokaler, lager og produktionen er blevet stadig større pga. den store efterspørgsel på Winner joller. Dette betyder at Winner i dag har det største, mest moderne og teknisk mest avancerede produktionsanlæg for joller i glasfiber.

Gennem 70erne og 80erne blev jollerne hele tiden forbedret og produktionen blev perfektioneret. Hver ny model blev forbedret i forhold til den tidligere, og Winner navnet var nu det mest kendte indenfor optimister.

I 1990 blev produktionen af europajoller flyttet til Spanien, hvorefter hele produktionen på Krogsbjergvej nu kunne dedikeres til optimistjoller – til gavn for kvalitet og udvikling.

I dag fortsætter vi med at producere og udvikle de bedste optimistjoller, og kan prale af at være den førende producent.

Annonce