Årøsund Havn

4
Gennemsnit: 4 (5 stemmer)
Aarøsund Havn 28
Haderslev 6100
Danmark
55° 15' 45.612" N, 9° 42' 31.698" E

Aarøsund Lystbådehavn ligger ved indsejlingen til Haderslev Fjord og ud for øen Aarø i Lillebælt. Aarøsund Lystbådehavn er også kendt som Perlen ved Lillebælt.

Fra Aarøsund er der en færgeforbindelse til øen Aarø med M/F Aarø. Det er busforbindelse ind til Haderslev, der byder på mange butikker.

Nærmeste indkøbsmulighed er Gammelbro camping godt en kilometer fra havnen og på campingpladsen findes der stor legeland og indendørs swimmingpool og havnen gæster at velkomne.

Ved fyrtårnet kan der tankes diesel med de mest brugte kreditkort. Der er også pumpeanlæg til spildevand (toilet og slop)

Restaurant Fiskehuset på havnen har en lidt pudsig menu sammensætning, men ok hvis man er sulten.
Aarøsund Badehotel
har værelser, goumet restaurant og krostue og åben hele året:
Aarøsund Havne Grill & Café har de bedste is i byen og der serveres café og grillretter på pladsen med den gode udsigt over sundet.

Årøsund Bådelaug har hjemhavn i Aarøsund Lystbådehavn.

Seværdigheder

Lige syd for havnen ligger en tysk bunker fra 1. verdenskrig. Bunkeren var en del af Sikringsstilling Nord - tyskernes forsvarslinje af 900 bunkere, der skulle forhindre en eventuel engelsk landgang. Sikringsstilling Nord strakte sig på tværs af Sønderjylland.

Der findes gode stisystemer ved havnen som giver mulighed for at se natur samtidigt med at søben bliver rørt

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Rene Hornshøjs billede

Vores mest brugte gæstehavn

Trine Søes billede

Husk du kan marker havnen så "besøgt" - så vises den på din profil side. Se mere her http://www.sejlnet.dk/log/maskinmesteren/ny-funktion-bes%C3%B8gte-havne

Rune Gøgsigs billede

Restaurant Fiskehuset var lukket da vi var forbi i år. 2013

Finn Johannsens billede

Er blevet noget "dødt" ! Langt til indkøb m.m.

Jackies billede

Fed havn og dejlige faciliteter og billig, ja , der er ikke de store indkøbs muligheder men ca 1 km fra havnen ligger gammelbro camping med stor kiosk hvor man kan handle det mest nødvendige

Annonce