Jacobshavn Lystbådebro

Viser nuværende, publicerede udgave af harbour Jacobshavn Lystbådebro, sidst redigeret af Trine Søe den 26/07/2011 - 22:34
0
Havnens telefonnummer: 
21 27 78 91
Jacobshavn 2
Næstved 4700
Danmark
55° 11' 53.34" N, 11° 44' 47.9148" E
Havnepenge: 

Alle både uanset størrelse koster 100 kroner per døgn.

Antal havnepladser: 
70
Frihavn: 
Frihavn
Blå flag: 
Nej

Jacobshavn er en privatejet lystbådebro beliggende ved Appenæs i Susåen. Havnen er placeret i et naturskønt område.

100 meter fra havnen finder man nærmeste indkøbsmulighed, der er en Brugsen (åben syv dage om ugen). Her kan købes benzin og dieselolie såvel som alle daglige fornødenheder. Ønsker man et større udvalg afgår der bus til Næstved cirka hver 1/2 time. Busstoppestedet er placeret cirka 75 meter fra havnen.

Havnen har fine grillpladser med borde og bænke. I havnens klubhus finder man også et thekøkken, der gerne må benyttes af gæstesejlere.

Appenæs Bådelaug og Jacobshavn Bådelaug har hjemhavn i Jacobshavn.

Seværdigheder

Gavnø Slot er placeret cirka 3 kilometer fra havnen. Det er muligt at få en rundvisning både på slottet og i slotsparken. Slottet har en imponerende kunstsamling.

Et sikkert hit for hele familien er en tur i BonBon Land. Parken byder på over 60 forlystelser. Parken har også legepladser og en sørøversti, hvor gæsterne selv er aktive.

Besejling: 
Jacobsmindehavn kan kun anløbes om dagen og i Karrebæksmindebroens åbningstider. Bemærk at dybden ved havnen kun er på omkring 1 meter. Både med modgående strøm, skal afvente både med medgående strøm. I renden er den maksimale hastighed 6 knob.

Annonce