Skødshovedbro Jolle Havn

4
Gennemsnit: 4 (4 stemmer)
Havnens telefonnummer: 
21 60 15 85
Vestre Strandvej 26
Knebel 8420
Danmark
56° 10' 52.1544" N, 10° 22' 26.8392" E
Havnepenge: 

Alle både uanset størrelse koster 125 kroner i døgnet. Havnepengene betales via en konvolut, der kan hentes ved skrivepulten udenfor havnekontoret. Der er fri liggetid på 3 timer, dog uden landstrøm.
Vanddybden på indersiden af sydmolen er ca. 2,5 meter, på vestlige side af yderste bro er der dog max. 2 meter vand, længere inde noget mindre.

Antal havnepladser: 
89
Frihavn: 
Nej
Blå flag: 
Blåt flag

Skødshoved havn er placeret i Århus Bugten. I klart vejr er der skøn udsigt til Århus.

På havnens moler er der placeret bænke og borde, hvor man kan nyde sin mad sammen med udsigten over Århus Bugten. Der er ligeledes en grillplads, som gæstesejlere er velkommen til at benytte.

Seværdigheder

Skødshoved havn ligger ikke langt fra Mols Bjerge, som er et storslået, fredet naturlandskab med afvekslende natur, et utal af vandrestier og et rigt dyreliv.

Cirka 1 km fra havnen ligger Flintesmedens arbejdende værksted. Her kan man opleve stenalderens flintesmeds arbejde på tæt hold. Det er også muligt at se museets samlinger af arkæologiske og geologiske minder.

Besejling: 
Skødshoved havn kan anløbes døgnet rundt i lyst og sigtbart vejr. For at anløbe havnen skal det gøres fra nordvest. Indsejlingen er afmærket med en rød og en grøn bøje samt to orange kugler. Om natten lyser havnens grønne molefyr. Der er en fartbegrænsning på 3 knob i havnebassinet.

Annonce