Trine Søes blog

Trine Søes billede

Nye eventyr venter i 2012

Ih, jeg glæder mig rigtig meget til den kommende sæson. Der er så mange nye eventyr, der venter på at blive opdaget. Udover vores mange småture med 2-3 overnatninger, så skal vi afsted 2 uger til sommer. Vi skal til den svenske skærgård, og jeg glæder mig bare allerede så meget. Tror det bliver helt fantastisk.

File 6366

Til sankt hans på Venn i 2011

Trine Søes billede

Vintertømning af båd

File 4927

Øv godt det ikke var min båd...men det var synet, da jeg var på vej ned for at tømme båden. Jeg har tømt båden for hynder, puder, gear og andet, der skal hjem og overvintre. Det blev til 4 læs - man skal jo som bekendt aldrig gå ned på gear. Det er altid sjovere at rigge til og gøre klar - end det er at pakke væk. Nu venter snart 5 måneders kulde, sne og frost.

Trine Søes billede

Sejlsæsonen 2011

Det slår mig som et hårdt slag hvert år - og egentlig burde det ikke komme bag på mig. Sæsonen er slut for i år...bådene er på vej på land, og om lidt kommer frosten. Jeg synes jo altid, at jeg kunne have sejlet lidt mere - og lidt længere. Men når jeg ser tilbage, så fik jeg mange gode ture ombord på Rica - både med familie, gæster og faktisk også alene.

File 4252

Her havde jeg Christina (og André) med ombord fra Korsør til Kalvehave

Trine Søes billede

Mangler du en Google Plus (+) invitation ?

Mangler du en Google plus Google invitation ? Skriv til mig :-)

PS: Kun for sejlere..

 

  

Trine Søes billede

test log

File 3928

Trine Søes billede

Sejltur

I weekenden var jeg et smut forbi Flakfort mellem København og Sverige. Det var vildt hyggeligt. På vejen hjem smed vi anker, og badede en times tid. Det var rart at få en dukkert i bølgen blå.

 

Trine

Annonce